Referenties


Warning: Illegal string offset 'class' in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 123

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 123

Warning: Illegal string offset 'class' in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 124

Lees hier wat klanten zeggen over Paard & Connect.

 

fotowimIk heb Angelique leren kennen als een spontane, sociale en energieke vrouw met gevoel voor humor en met veel kennis en inzicht op het gebied van rechtrichten en de klassiek dressuur.

De manier van lesgeven en omgang met mens en dier is een voorbeeld voor velen.

Ze heeft mij en Jabucho enorm geholpen en ik ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn Andalusier nog veel van haar zal leren.

– Wim

 

 

Het was mijn droom lekker met mijn eigen paard door het bos te kunnen rijden. Met die reden kocht ik Andalusier Genio in maart 2013, terwijl ik al 10 jaar niet meer paard had gereden en Genio een menpaard was en geen rijpaard. Hij was net zadelmak…… Nogal een uitdaging, vooral voor iemand met weinig geduld. Nadat ik er een paar keer af was gevallen, wou ik hem verkopen en nooit meer aan paardrijden beginnen. Bij mij was de angst behoorlijk toegeslagen en ik was het vertrouwen in mijn eigen kunnen behoorlijk kwijt.

Uiteindelijk heb ik toch besloten Angelique eens naar hem te laten kijken. Ik kende Wim en Jabucho en wist dat Wim les had van Angelique en erg tevreden was over haar. Ik vond het ook een fijne gedachte dat Angelique zelf een Andalusier had en dus ervaring heeft met dit ras. Er was gelijk een fijne klik met deze lieve vrouw. Ze zag mij en Genio nog wel een team worden en daar vertrouwde ik haar in. We zijn opnieuw begonnen en ondertussen hebben we al meerdere lessen training aan de hand erop zitten. Het vertrouwen tussen mij en Genio groeit steeds meer. Het is voor ons beiden nog een heel leerproces want met mijn Engelse rijstijl zal ik nu ook anders moeten leren te rijden. We hebben samen al veel geleerd en daar zal nog veel meer bijkomen.

Mijn doel voor 2014: in ontspanning op mijn paard kunnen rijden zonder dat één van ons in de stress schiet. Met behulp van Angelique ga ik deze uitdaging aan, ze weet me iedere keer weer te stimuleren en inspireren.

– Corine en Genio

                                        foto

 

Ik les sinds 2016 met veel plezier bij Angelique. We werken meestal met mijn pony’s aan de hand. Angelique weet daar veel van en kan dat op een hele aangename manier overbrengen. Ze is vriendelijk naar mij en naar mijn pony’s. Ze kijkt goed naar wat de ponys op dat moment nodig hebben en werkt geen standaard verhaaltje af. Ze is rustig en neemt de tijd voor je. Mijn pony’s zijn duidelijk verbeterd sinds ik les heb van Angelique

– Marianne

 

Ik heb nu ruim een jaar les van Angelique en ik ben zooooooo blij met haar. Xem, mijn PRE stond met drie benen op marktplaats en er moest echt hulp komen. Via via kreeg ik het adres van Angelique. Vanaf het eerste moment klikte het goed en begreep ze de problemen die ik samen met Xem had. Angelique kan alles op een zeer deskundige en rustige wijze uitleggen en voordoen. Ze rijdt Xem vaak de helft van de les zodat ze voelt waar ik tegen aanloop en ze bevestigt de dingen die ze mij en Xem leert. Ze heeft engelengeduld. Ze heeft absoluut “gevoel” voor alles wat met paarden te maken heeft. Elke les is weer een feestje, goed voor Xem zodat hij steeds beter leert zijn lijf goed te gebruiken, goed voor mij omdat ik natuurlijk meer dingen leer, en omdat elke les gewoon een feestje is….. Angelique, je bent een topper!

– Kitty

 

 

 

Interessante Links

Sandra Regterschot, Cranio Sacraal Therapeute

Marius Schneider, Ridder in de Academische Rijkunst

Hufbeschlag Koschowski, zeer kundige smeden, ook voor orthopedisch beslag

Paardensportcentrum Diekshuus, de grootste en gezelligste manege van de Achterhoek