Warning: Illegal string offset 'class' in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 31

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 31

Warning: Illegal string offset 'class' in /home/u76057p74139/domains/paardenconnect.com/public_html/wp-content/themes/spark/core/shortcodes.php on line 34

6 oktober naar Portugal !!

Donderdag 6 oktober ga ik weer naar Portugal om voor mijn eigen ontwikkeling te trainen bij Antonio Borba Monteira. Ditmaal gaat Wim mee om zelf ook wat lessen te krijgen van deze meester. De wijze van lesgeven past zo geweldig bij de wijze waarop ik met mens en paard om wil gaan en biedt daarnaast de hoogste kwaliteit qua kunde.

Instructie op de milimeter!

Ik zie erg uit naar de warmte en hartelijkheid die ik hier ervaar en natuurlijk de kennis die ik opdoe.

Wie gaat er de volgende keer met mij mee?..

 

Leave a Reply

*